Zeytinyağlı sarımsak turşusunu denemek harika bir fikir! Sarımsakların besin değerleri ve zeytinyağının faydaları düşünülünce, hem sağlıklı hem de lezzetli bir meze elde edeceğim. Tuzlu suda bekletme aşamasında sarımsakların acılığını alması için her gün suyu değiştirmek gibi bir detayın olması çok önemli. Ayrıca, bu tür turşuların dinlendirilmesi gerektiği gerçeği, gerçekten de lezzetin artması açısından sabırlı olmam gerektiğini hatırlatıyor. Yerleştireceğim sarımsakları taze kekik ya da nane ile zenginleştirecek olmam da lezzeti katlamak için güzel bir alternatif olacak. Bu turşuyu hazırlayıp, yemeklerimin yanında servis ettiğimde herkesin beğeneceğini düşünüyorum. Sağlığıma olan katkıları da cabası! Kesinlikle denemeye değer!
Zeytinyağlı sarımsak turşusunu denemek harika bir fikir! Sarımsakların besin değerleri ve zeytinyağının faydaları düşünülünce, hem sağlıklı hem de lezzetli bir meze elde edeceğim. Tuzlu suda bekletme aşamasında sarımsakların acılığını alması için her gün suyu değiştirmek gibi bir detayın olması çok önemli. Ayrıca, bu tür turşuların dinlendirilmesi gerektiği gerçeği, gerçekten de lezzetin artması açısından sabırlı olmam gerektiğini hatırlatıyor. Yerleştireceğim sarımsakları taze kekik ya da nane ile zenginleştirecek olmam da lezzeti katlamak için güzel bir alternatif olacak. Bu turşuyu hazırlayıp, yemeklerimin yanında servis ettiğimde herkesin beğeneceğini düşünüyorum. Sağlığıma olan katkıları da cabası! Kesinlikle denemeye değer!
Cevap yaz