Tavuk suyuna sarımsaklı çorba tarifini okudum ve yapılış aşamalarını çok ilginç buldum. Özellikle tavuğu kaynatırken oluşan köpükleri almak, çorbanın lezzeti için önemli gibi görünüyor. Sarımsak eklemek ise hem aroma katıyor hem de sağlık faydası sağlıyor. Peki, eğer ben çorbanın içine farklı sebzeler eklersem, tadı fazla değişir mi? Daha önce denediysen, hangi sebzelerin ekstra lezzet kattığını paylaşabilir misin? Ayrıca, çorbanın kalori miktarını azaltmak için başka neler yapabilirim?
Tavuk suyuna sarımsaklı çorba tarifini okudum ve yapılış aşamalarını çok ilginç buldum. Özellikle tavuğu kaynatırken oluşan köpükleri almak, çorbanın lezzeti için önemli gibi görünüyor. Sarımsak eklemek ise hem aroma katıyor hem de sağlık faydası sağlıyor. Peki, eğer ben çorbanın içine farklı sebzeler eklersem, tadı fazla değişir mi? Daha önce denediysen, hangi sebzelerin ekstra lezzet kattığını paylaşabilir misin? Ayrıca, çorbanın kalori miktarını azaltmak için başka neler yapabilirim?
Cevap yaz