Sarımsaklı börülce nasıl yapılır?
Taze börülcelerin hafif haşlanıp sarımsaklı zeytinyağı ile buluşmasıyla hazırlanan bu meze, hem pratik hem de lezzetli bir seçenektir. Temel malzemelerle kolayca hazırlanırken, isteğe bağlı eklenen limon suyu veya sirkeyle farklı tatlar yakalanabilir.
Sarımsaklı Börülce Nedir?Sarımsaklı börülce, börülce (yeşil fasulye) ve sarımsak ile yapılan lezzetli bir mezedir. Genellikle soğuk ya da sıcak servis edilen bu yemek, Akdeniz mutfağının vazgeçilmezlerinden biridir. Farklı malzemelerle zenginleştirilebilir, fakat temel tarif her zaman taze sarımsak ve dünya çapında sevilen börülceyi içerir. Malzemeler
Yapılışı
Sunum Önerileri Sarımsaklı börülceyi, üzerini maydanoz yaprakları ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Yanında yoğurt veya ayran ile hoş bir uyum sağlar. Meze olarak sofralarda ya da ana yemeklerin yanında garnitür olarak tercih edilebilir. |
İlk soruyu siz sormak istermisiniz?







.webp)






















.webp)




.webp)

